Plentyparts Voordeelpas

De voordeelpas in het kort:

Heb je in een van onze winkels voor een voordeelpas gekozen? Dan spaar je nu automatisch bij iedere aankoop punten! Gespaarde punten kunnen gebruikt worden voor het doen van aankopen in een van onze fysieke winkels.

  • Bij elke euro die je besteed, ontvang je 1 punt met een waarde van €0,05 op je pas
  • Er worden geen punten gespaard bij aankoop van software, printers, accu revisie, refurbished apparaten of post frankeringen waaronder maar niet uitsluitend DHL, UPS en GLS.
  • Gespaarde punten zijn onbeperkt geldig mits je minimaal 1 x in de 2 jaar de voordeelpas gebruikt. Op elke kassabon wordt na een aankoop jouw puntentotaal getoond.
  • Je ontvangt elke kassabon digitaal via email voor bijvoorbeeld garanties en maximaal 4 x per jaar een servicemail
  • Bij het aanmaken van je voordeelpas hebben we jou gevraagd om je naam, adres, woonplaats en emailadres. Deze contactgegevens worden vanzelfsprekend veilig bewaard.
  • Wij gebruiken jouw gegevens om je beter te kunnen helpen in onze winkels. We kunnen eenvoudig contact met je leggen wanneer je iets bij ons besteld en we kunnen je bijvoorbeeld sneller helpen bij herhaalaankopen (bijvoorbeeld inkt of stofzuigerzakken).
  • Wij gebruiken jouw gegevens ook om te kunnen bepalen hoe we jou het beste kunnen bereiken met informatie over ons assortiment, acties en services. Dat kan zijn via onze folder, sociale media of door middel van online banners.
  • Je informatie wordt niet verkocht aan derden.
  • Ben je in het bezit van een Plentyparts voordeelpas, dan zijn jouw gegevens gekoppeld aan een pas door een van onze medewerkers in een Plentyparts winkel. Wil je dat deze gegevens (inclusief gespaarde punten) verwijderd worden uit ons systeem? Mail dan naar klantenservice@plentyparts.nl met het verzoek je gegevens te verwijderen. Vermeld hierbij je naam, postcode, huisnummer en het nummer dat je op je Voordeelpas staat. Wij zullen dan je gegevens (inclusief gespaarde punten) verwijderen uit ons systeem.

 

Algemene Voorwaarden Plentyparts Voordeelpas

Gespaarde punten zijn niet overdraagbaar aan andere personen met een voordeelpas. Gespaarde punten zijn niet inwisselbaar tegen contanten of een tegoedbon. Punten kunnen alleen gespaard & besteed worden in fysieke Plentyparts winkels en niet via www.plentyparts.nl. Gespaarde punten blijven onbeperkt geldig mits er binnen 2 jaar met de pas een transactie wordt gedaan. De voordeelpas inclusief de gekoppelde persoonsgegevens en gespaarde punten worden uit ons systeem verwijderd wanneer er langer dan 2 jaar geen aankopen zijn verricht met de voordeelpas. Voordeelpas verloren of versleten? In een van de fysieke winkels kunnen wij je gegevens koppelen aan een nieuwe voordeelpas met behoud van de gespaarde punten. Wij kunnen in dat geval vragen om een geldig legitimatiebewijs. De Plentyparts Voordeelpas wordt aangemaakt na mondeling akkoord in een fysieke Plentyparts winkel. De Voordeelpas is voorzien van een uniek pasnummer welke gekoppeld wordt aan de volgende persoonsgegevens: Voornaam of Voorletter, Achternaam, Postcode, Huisnummer en Emailadres. Deze persoonsgegevens worden opgeslagen op een goed beveiligde server welke voldoet aan de meest recente beveiligingsvereisten. Deze persoonsgegevens kunnen uitsluitend aangeroepen worden door Plentyparts medewerkers via de kassaprogrammatuur waarmee Plentyparts werkt en het interne bestelsysteem van Plentyparts genaamd POBS. POBS is uitsluitend te bereiken door Plentyparts medewerkers via een beveiligde en versleutelde verbinding en door gebruik te maken van een gebruikersnaam en wachtwoord. De aan de Voordeelpas gekoppelde gegevens worden door Plentyparts gebruikt om je beter te kunnen helpen in onze winkels. Aankopen die verricht worden met een Voordeelpas worden onbeperkt in ons systeem opgeslagen. Plentyparts zal de kassabon van elke aankoop digitaal aan je verzenden via mail. Plentyparts kan met de gegevens die wij verzamelen met de Voordeelpas via email contact met je opnemen om een status van een speciale bestelling te communiceren of maximaal 4 x per jaar een servicemail sturen al dan niet gebaseerd op je aankoophistorie. Plentyparts kan met de aan de Voordeelpas gekoppelde gegevens haar marketingplan vormgeven. Zo kunnen wij op basis van adresgegevens gericht folders verspreiden in een bepaald gebied of banners vertonen op websites die jij bezoekt. Plentyparts is AVG compliant en zal persoonsgegevens niet verkopen of delen met derden anders dan wanneer de wet dit voorschrijft bij een datalek of na het sluiten van een NDA of verwerkersovereenkomst met een zakelijke partner. Persoonsgegevens kunnen door een Voordeelpashouder altijd worden opgevraagd en verwijderd. Mail hiervoor naar klantenservice@plentyparts.nl en vermeld het Voordeelpas kaartnummer en minimaal je naam, postcode en huisnummer.

Copyright © Plentyparts Nederland BV