Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Tweegats wandcontactdoos

Technetix, TRAS-2000, 11200200
€ 23,99
Online voorraad
SKU
52379

Wil je contact opnemen met de winkel?

Heb je een vraag over dit product of kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je liever wat persoonlijk advies? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze winkels.

Tweegats wandcontactdoos TV, Radio & digitale diensten.
Deze wandcontactdoos heeft een ziggo geschikt label wat aangeeft dat dit product voldoet aan de hoogstaande kwaliteit die geschikt is voor digitale topkwaliteit signaal.
In elke kamer waar een tv, mediabox of radio aangesloten moet worden, kan deze tweegats wandcontactdoos gebruikt worden voor een storingsvrij signaal.
Deze wandcontactdoos zal door middel van een installatiekabel verbonden worden met de coax hoofdaansluiting (S.O.P.), signaalversterker of een signaalverdeler.
De tweegats wandcontactdoos is NIET geschikt als signaal overname punt. Hiervoor is uitsluitend de eengats wandcontactdoos te gebruiken.
Wanneer er al een wandcontactdoos in de kamer zit, dan kan deze eenvoudig vervangen worden met een schroevendraaier en de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Als de huidige wandcontactdoos geen Kabel Keur keurmerk heeft is het verstandig om deze te vervangen voor optimale beeldkwaliteit en internetsnelheid.
Dit product is geschikt voor opbouw en inbouw.
Een duidelijke handleiding vind je in de verpakking of via www.technetix.com/geschikt.
Specificaties:
Gepatenteerde ModemSafe technologie
Gepatenteerde CPD Safe technologie
4G/LTE proof
4K Ultra HD geschikt
5 jaar garantie
Meer informatie
Barcodes 5055146400806
Artikelnummer 104181
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV