Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Reinigingspoeder 1000 gram

Solute, 1000 gram
€ 14,99
Online voorraad
SKU
49413

Wil je contact opnemen met de winkel?

Heb je een vraag over dit product of kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je liever wat persoonlijk advies? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze winkels.

Solute reinigingspoeder is speciaal ontwikkeld voor het reinigen (blindfilteren) van half automatische espressomachines. De speciale reinigingsformule verwijdert koffievetten en resten in de koffiegroep, ventielen, kleppen en leidingen. Het reinigingspoeder is ook zeer geschikt voor het reinigen van de filterdragers. Dankzij de krachtige formule en het bijgeleverde maatschepje (4 gram) is 1kg voldoende voor 250 reinigingsbeurten.
Direct klaar voor gebruik.
Zeer snelle werking.
Veilig, reuk- en smaakloos.
Effectieve corrosiebesherming.
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van Solute en jouw koffiemachine.
SoluteTM staat voor kwaliteit van reinings- en onderhoudsproducten voor het premium segment koffiemachines. Alle Solute producten voldoen aan zeer hoge kwaliteitseisen en zijn door verschillende Europese keuringsinstituten getest. Kwaliteit, vertrouwen en klanttevredenheid staan bij Solute voorop.
Meer informatie
Barcodes 8719324639262
Artikelnummer 102507
Merk Solute
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV