Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Ontkalkingstabletten

Jura, 9 x 17 gram (3 setjes van 3)
€ 21,99
Online voorraad
SKU
36255

Wil je contact opnemen met de winkel?

Heb je een vraag over dit product of kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je liever wat persoonlijk advies? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze winkels.

Ontkalkingstabletten van Jura voor het regelmatig ontkalken van je machine.
Kalk is de grootste vijand van alle huishoudelijke apparaten die leidingwater verbruiken. Om de levensduur van jouw koffiemachine te verlengen heeft JURA een ontkalkingstablet ontwikkeld die kalk verwijdert en de machine ontziet.
Werking: Speciaal voor de volautomaten van JURA voor koffiespecialiteiten, ontwikkelde Jura ontkalkingstabletten op basis van sulfaminezuur voor de grondige verwijdering van afzettingen en verkalkingen. De samenstelling is precies afgestemd op het gebruik in volautomaten en garandeert een zeer effectieve ontkalking welke het materiaal ontziet, waardoor de levensduur van jouw volautomaat wordt verlengd.
De tabletten zijn ook voor andere doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld voor espresso apparaten, waterkokers, boilers en dergelijke waarin verkalkingen en afzettingen ontstaan.
Set bestaat uit 3 x 3 tabletten a 17 gram.
Origineel nummer: 61848
Meer informatie
Barcodes 7610917618484
Artikelnummer 10022084
Merk Jura
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV