Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Universele stoomreiniger

Durgol, 500 ml
€ 18,49
Online voorraad
SKU
20203

Wil je contact opnemen met de winkel?

Heb je een vraag over dit product of kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je liever wat persoonlijk advies? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze winkels.

Durgol swiss steamer is een speciale ontkalker voor hoogwaardige steamers (stoomovens) van alle merken, om het even van welk type: boilersteamers, stoomovens met bodemschaal of waterreservoir stoomovens.
Durgol swiss steamer is zeer effectief, eenvoudig en veilig in gebruik en garandeert een makkelijke en snelle ontkalking zonder extra inwerkingsduur. Een regelmatige toepassing waarborgt een optimale kwaliteit van de gestoomde gerechten en verlengt de levensduur van jouw steamer dankzij de speciale beschermingsformule.
Durgol swiss steamer laat geen restanten achter. Je apparaat is na het ontkalken en naspoelen veilig voor levensmiddelen.
Een fles is geschikt voor een volledige ontkalking van een steamer met ontkalkingsprogramma.
Durgol swiss steamer is NIET geschikt voor hogedruk steamers (bijv. Imperial) of professionele apparaten.
Inhoud 500 ml.
Meer informatie
Barcodes 90001420001, 7610243001530
Artikelnummer 10010224
Merk Durgol
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV