Op welke manieren kan ik betalen?

iDeal

De makkelijkste en meest gebruikte manier van betalen in Nederland is via iDeal. Zo betaal je veilig en vertrouwd via je eigen bank. De betaling verloopt via MultiSafepay zodat je altijd zeker bent van een veilige transactie. Wij rekening geen extra kosten voor betalen via deze betaalwijze.

Visa

Je kunt ook betalen met je Visa creditcard. Via onze beveiligde servers kun je er zeker van zijn dat je gegevens via een beveiligde verbinding worden verstuurd. Let op, deze betaalwijze brengt wat extra kosten met zich mee.

PayPal

Een steeds meer online gebruikte betaalwijze is via een PayPal account. Ook wij bieden je die mogelijkheid. De betaling geschied dan via de beveiligde servers van PayPal. Let op, deze betaalwijze brengt wat extra kosten met zich mee.

Per bankoverboeking: MultiSafepay wallet

Kies je voor de optie MultiSafepay wallet, dan kun je ervoor kiezen het te betalen bedrag handmatig per bank over te maken. Je kijgt dan een overzicht van het te betalen bedrag, de rekening naar waar de betaling gedaan moet worden en het betalingskenmerk. Als het volledige bedrag bij ons binnen is, wordt je bestelling verzonden.

Betalen in de winkel

Als je er voor kiest je bestelling af te halen in een van onze vestigingen, kun je er voor kiezen de bestelling daar af te rekenen.

Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV