Het probleem van de (te) zware schooltas

Categorie: Fietsen

Het probleem van de (te) zware schooltas

Steco Monkey-mee drager

De vakantie is weer voorbij, dus het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Heb je je rug- en schouderspieren goed getraind? De boeken voor het nieuwe jaar lijken wel zwaarder te zijn en zeker op de lange dagen hangt er een behoorlijk gewicht op je rug. Zeker op de fiets is dat gewoon niet fijn en ben je er wel een keer klaar mee, maar de laatste keer dat je hem op je bagagedrager mee had, bracht de tas een bezoekje aan je spaken. Kan dat niet anders? Ja, dat kan. Steco is een bedrijf dat allerlei dragers voor de fiets maakt, onder andere voor buggy's, attachees of een kratje bier.

Gelukkig denken ze ook aan de jongere medemensen, welke nog even niet moeten denken aan buggy's of attachees. De Steco Monkey-Mee is de oplossing om die (te) zware schooltas veilig en zonder spierpijn op school te krijgen. Het verbreedt je bagagedrager en is erg makkelijk in monteren. Met een verstelbare riem zet je je tas vervolgens vast en hoef je je geen zorgen te maken dat je tas het wiel nogmaals opzoekt.

Heb je al een Monkey-Mee of ga je er nu een aanschaffen? Bekijk hieronder het filmpje hoe je deze snel op je fiets gemonteerd krijgt.

 

4 jaar geleden
Copyright ┬ę Plentyparts Nederland BV