Bestel online, haal af in de winkel

Bezig met laden... 231 view(s)

Bestel online, haal af in de winkel

Helaas maar waar. Vanaf 19 december zitten we weer in een nieuwe lockdown. Ondanks alle inspanningen zullen we nog we nog een nieuwe periode door moeten bijten. Gelukkig zijn we ook nu weer goed voorbereid en doen we er alles aan het zo eenvoudig mogelijk te maken bij ons te winkelen.

Bestel je online? Dan kun je er bij het afrekenen voor kiezen je bestelling af te halen bij een winkel in de buurt. Zo heb in veel gevallen je bestelling dezelfde dag al in huis en kun je verder. Plaats je gewenste producten in de winkelwagen en kies bij het afrekenen voor 'Haal je bestelling af' en kies de vestiging bij jou in de buurt.

Natuurlijk kan het zijn dat je online niet vindt wat je zoekt. Neem dan gerust contact met ons op. Klik rechtsboven op 'Winkels' (of in het menu als je deze pagina op je telefoon bekijkt) voor de contactgegevens van de winkel bij je in de buurt. Je kunt ons dan bereiken via telefoon, WhatsApp of e-mail. Het beste stuur je je vraag of verzoek via WhatsApp of e-mail, dan behandelen we deze gegarandeerd. Natuurlijk mag je altijd bellen, maar deze uitzonderlijke situatie zorgt er helaas voor dat we niet alle oproepen kunnen beantwoorden.

Ook in de komende periode zullen we er alles aan doen voor je klaar te staan. Hoe groot de uitdaging ook is. Ook dat maakt ons Specialist in Oplossingen!

Copyright ┬ę Plentyparts Nederland BV