Blog

We zijn weer 'normaal' geopend!

Eindelijk! Vanaf woensdag 28 april 2021 zijn we weer 'normaal' geopend. Je kunt onze winkel weer bezoeken zonder eerst een bestelling te plaatsen of winkelbezoek te reserveren. Uiteraard zorgen wij er in onze winkels voor dat voldoende afstand houden mogelijk is. Daarnaast is het dragen van een mondkapje nog steeds verplicht. We heten je weer van harte welkom, tot snel in een van onze winkels!
5 months ago
93 view(s)

Bestellen op plentyparts.nl, afhalen in de winkel

Het was al een tijd mogelijk om een enkel product in onze webshop in een van onze winkels te reserveren. Enorm handig natuurlijk. Sinds vorige week kun je nu ook je hele bestelling, bestaande uit meerdere producten, via de winkelwagen afrekenen en afhalen bij de Plentyparts Servicewinkel bij jouw in de buurt! Zo heb je je bestelling snel in huis en volstaat een kort bezoek aan onze winkel.
7 months ago
321 view(s)

Lockdown: bestel en haal af bij Plentyparts

We zijn in al onze winkels druk geweest een afhaalbalie te creëren waar je in een veilige situatie je bestelling kunt afhalen. Betalen kan van tevoren, of in de winkel. Kijk op de winkelpagina wat de mogelijkheden en afhaaltijden zijn van de vestiging in de buurt. Hoe vervelend we het ook vinden, producten die niet gereserveerd zijn en klaar liggen, mogen we niet verkopen. Bedenk dus goed wat je nodig hebt, zodat je alles in een bezoek op kunt halen.
9 months ago
847 view(s)

Lockdown: Plentyparts blijft bereikbaar

Vanaf dinsdag 15 december is ook Nederland in volledige lockdown. Behalve supermarkten, drogisterijen, en nog een aantal branches moeten alle winkels hun deuren sluiten voor publiek, zo ook onze servicewinkels. Toch betekent dit niet dat je niet meer bij ons kunt kopen. Doe-het-zelf winkels die producten verkopen voor "reparatie in- en om huis" mogen een afhaalbalie plaatsen om vooraf bestelde artikelen af te halen.
9 months ago
543 view(s)

Geef de accu van je elektrische fiets een tweede leven

De elektrische fiets, of E-bike, heeft de laatste jaren in Nederland snel terrein gewonnen. De ondersteuning die je krijgt tijdens het fietsen zorgt ervoor dat er langere afstanden gefietst kunnen worden, je sneller van A naar B kunt verplaatsen en het fietsen op zich minder inspanning kost. Terecht dat veel consumenten inmiddels niet meer zonder zouden willen.

De E-bikes worden in een enorm breed scala aan merken en types uitgevoerd. Er zijn modellen met voorwielaandrijving of met een middenmotor. Modellen welke gericht zijn op het fietsverkeer in de stad en transport van goederen of juist voor de lange tochten en vooral comfort. Ook in prijs en kwaliteit zijn er grote verschillen. Ze hebben allemaal in ieder geval 1 ding met elkaar gemeen: om elektrische trapondersteuning te kunnen bieden moet er een accu aanwezig zijn.

3 jaar geleden
26291 view(s)

Brandpreventieweken

Wist je dat niet de brand zelf, maar de rook het meest dodelijk is? Zo snel mogelijk je huis uit dus! Maar wanneer je slaapt, werkt je neus niet en ruik je dus ook geen brand. Zorg daarom voor een rookmelder die je hard genoeg kunnen horen in je slaapkamer, ook met gesloten deuren. Het geluid moet minimaal 75 decibel zijn.

3 jaar geleden
221 view(s)

Wat is verplicht in de auto?

De vakanties zijn weer aangebroken! Maar wat is er eigenlijk allemaal verplicht om je in auto te hebben als je in Europa op vakantie gaat? Speciaal voor jou hebben wij alles in een handig schema gezet, zodat je zeker weet dat je alles bij je hebt wat nodig is.

3 jaar geleden
279 view(s)

Hoe kan ik zadelpijn voorkomen?

Een van de meest gehoorde klachten tijdens het fietsen is die van zadelpijn. Zowel mannen als vrouwen hebben hiermee te kampen. Zolang we al fietsen worden er allerlei soorten zadels gemaakt en wordt door diverse fabrikanten geprobeerd een zadel te maken waarbij de kans op zadelpijn zo klein mogelijk wordt gemaakt.

Misschien heb je al allerlei zadels geprobeerd, maar desondanks het juiste zadel nog niet gevonden. Er zijn ook zoveel soorten en hoe weet je welk zadel voor jezelf het beste is?

3 jaar geleden
423 view(s)

De multifunctionele reparatiedoos van Simson

In menig Nederlands huishouden zal hij niet ontbreken: de Simson reparatiedoos. Dit bijna nostalgische rood-witte doosje met materiaal om je fietsband te plakken is nog steeds even populair als 100 jaar geleden. 

De reparatiedoos bevat geen handleiding met talloze pagina’s: bijna iedereen kan ermee aan de slag. Er zit wel een klein instructieboekje bij. Met één reparatiedoos kun je twaalf banden plakken. Omdat het doosje zo klein is kan hij makkelijk meegenomen worden onderweg, maar hij wordt ook vaak thuis gebruikt.

4 jaar geleden
176 view(s)

Wat zegt het energielabel over de stofzuiger?

Op alle stofzuigers staan sinds 2014 ook energielabels. Wat betekent alle informatie op zo'n label en waar moet je op letten als je een nieuwe stofzuiger gaat aanschaffen. Wij hebben een aantal dingen voor je op een rij gezet.

4 jaar geleden
238 view(s)
Copyright © Plentyparts Nederland BV