Blog

Bezig met laden...
98 view(s)

Storing verholpen: bestellen weer mogelijk

Vanaf donderdag 28 april hebben we last gehad van een hardnekkige storing waardoor het plaatsen van een bestelling niet of nauwelijks mogelijk was. Deze storing is 30 april in de middag gelukkig verholpen.
Bezig met laden...
204 view(s)

Alle winkels zijn weer open!

Na een lockdown van vier weken - waarbij alleen het afhalen van een vooraf geplaatste bestelling mogelijk was - zijn al onze vestigingen vanaf zaterdag 15 januari weer normaal open...
Bezig met laden...
231 view(s)

Bestel online, haal af in de winkel

Helaas maar waar. Vanaf 19 december zitten we weer in een nieuwe lockdown. Ondanks alle inspanningen zullen we nog we nog een nieuwe periode door moeten bijten. Gelukkig zijn we ook nu weer goed voorbereid en doen we er alles aan het zo eenvoudig mogelijk te maken bij ons te winkelen.
Bezig met laden...
157 view(s)

Welke fietslamp moet ik kiezen?

Het belangrijkste aan een fietslamp is natuurlijk het licht. Dit om gezien te worden in het verkeer maar ook om de weg goed te zien als je bijvoorbeeld op een onverlicht pad fietst. Maar hoe kies je nu de beste fietslamp? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en voor ieder wat wils! Lees verder...
Waarom knipperen mijn LED lampen?
Bezig met laden...
408 view(s)

Waarom knipperen mijn LED lampen?

WAT IS DE OORZAAK VAN EEN LED LAMP DIE KNIPPERT?

Meestal is de oorzaak vrij simpel: een niet-dimbare LED lamp zit achter een dimmer. Of als de LED lamp wel dimbaar is, dan is de dimmer niet geschikt.

afhalen-in-winkel
Bezig met laden...
488 view(s)

Bestellen op plentyparts.nl, afhalen in de winkel

Het was al een tijd mogelijk om een enkel product in onze webshop in een van onze winkels te reserveren. Enorm handig natuurlijk. Sinds vorige week kun je nu ook je hele bestelling, bestaande uit meerdere producten, via de winkelwagen afrekenen en afhalen bij de Plentyparts Servicewinkel bij jouw in de buurt! Zo heb je je bestelling snel in huis en volstaat een kort bezoek aan onze winkel.
Geef de accu van je elektrische fiets een tweede leven
Bezig met laden...
37681 view(s)

Geef de accu van je elektrische fiets een tweede leven

De elektrische fiets, of E-bike, heeft de laatste jaren in Nederland snel terrein gewonnen. De ondersteuning die je krijgt tijdens het fietsen zorgt ervoor dat er langere afstanden gefietst kunnen worden, je sneller van A naar B kunt verplaatsen en het fietsen op zich minder inspanning kost. Terecht dat veel consumenten inmiddels niet meer zonder zouden willen.

De E-bikes worden in een enorm breed scala aan merken en types uitgevoerd. Er zijn modellen met voorwielaandrijving of met een middenmotor. Modellen welke gericht zijn op het fietsverkeer in de stad en transport van goederen of juist voor de lange tochten en vooral comfort. Ook in prijs en kwaliteit zijn er grote verschillen. Ze hebben allemaal in ieder geval 1 ding met elkaar gemeen: om elektrische trapondersteuning te kunnen bieden moet er een accu aanwezig zijn.

Brandpreventieweken
Bezig met laden...
243 view(s)

Brandpreventieweken

Wist je dat niet de brand zelf, maar de rook het meest dodelijk is? Zo snel mogelijk je huis uit dus! Maar wanneer je slaapt, werkt je neus niet en ruik je dus ook geen brand. Zorg daarom voor een rookmelder die je hard genoeg kunnen horen in je slaapkamer, ook met gesloten deuren. Het geluid moet minimaal 75 decibel zijn.

Wat is verplicht in de auto?
Bezig met laden...
435 view(s)

Wat is verplicht in de auto?

De vakanties zijn weer aangebroken! Maar wat is er eigenlijk allemaal verplicht om je in auto te hebben als je in Europa op vakantie gaat? Speciaal voor jou hebben wij alles in een handig schema gezet, zodat je zeker weet dat je alles bij je hebt wat nodig is.

Hoe kan ik zadelpijn voorkomen?
Bezig met laden...
582 view(s)

Hoe kan ik zadelpijn voorkomen?

Een van de meest gehoorde klachten tijdens het fietsen is die van zadelpijn. Zowel mannen als vrouwen hebben hiermee te kampen. Zolang we al fietsen worden er allerlei soorten zadels gemaakt en wordt door diverse fabrikanten geprobeerd een zadel te maken waarbij de kans op zadelpijn zo klein mogelijk wordt gemaakt.

Misschien heb je al allerlei zadels geprobeerd, maar desondanks het juiste zadel nog niet gevonden. Er zijn ook zoveel soorten en hoe weet je welk zadel voor jezelf het beste is?

Copyright ┬ę Plentyparts Nederland BV