Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

TV Muurbeugel tot 44 inch vast

Hama, VESA 50 x 50 t/m 200 x 200, zwart
€ 19,99
Online voorraad
SKU
64812

Wil je contact opnemen met de winkel?

Heb je een vraag over dit product of kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je liever wat persoonlijk advies? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze winkels.

Deze muurbeugel van Hama maakt het mogelijk om jouw televisie aan de muur te hangen, waarbij er slechts 2,2 cm ruimte tussen de muur en de TV overblijft.
Hierdoor maak je optimaal gebruik van het platte design van de TV & daarnaast bespaar je ruimte in je huis.
De Hama muurbeugel Fix 5 ster is een vaste muurbeugel die tot 25 kg kan dragen.
Deze muurbeugel is geschikt voor de volgende VESA standaarden: 100 x 100 mm / 200 x 100 mm / 200 x 200 mm / 50 x 50 mm / 75 x 75 mm
Wat is de VESA standaard? VESA is een afkorting voor: Video Electronics Standards Association en is een universele standaard die door de meeste LED, LCD, Plasma en TFT fabrikanten wordt aangehouden en ervoor zorgt dat je een plat scherm van een muurbeugel kunt voorzien. Achter op de LCD en LED TV zitten gaten met daarin een draadbus waarin een boutje gedraaid kan worden om de TV op een muurbeugel te monteren. Deze gaten zitten op afgesproken afstanden van elkaar. De getallen die gebruikt worden zijn onderlinge afstanden tussen de gaten in mm.
Geteste veiligheid: strenge belasting-, stabiliteit- en functietests garanderen hoge kwaliteitsnormen.
Dankzij de nauwelijks zichtbare ophanging verdwijnt de houder onopvallend achter de tv.
Extreem plat profiel; modern en plaatsbesparend in de woonkamer.
Dankzij de boorsjabloon kunnen de boorgaten eenvoudig worden gemarkeerd zonder dat de houder tegen de muur hoeft te worden gehouden.
In de doos: muurbeugel, uitgebreide set schroeven inclusief wandpluggen, waterpas, template voor boorgaten, installatie handleiding.
Meer informatie
Barcodes 4047443157591
Artikelnummer 113385
Merk Hama
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV