Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Homeplug Magic 1 WiFi mini 3-voudig

Devolo, 1200Mbps, 3 Powerline adapters
€ 159,99
Online voorraad
SKU
62356

Wil je contact opnemen met de winkel?

Heb je een vraag over dit product of kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je liever wat persoonlijk advies? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze winkels.

De Magic 1 WiFi mini zorgt voor een betrouwbaar en stabiel internetsignaal – precies waar jij het nodig hebt. Handig: de adapter valt door het compacte design niet op – de kracht voel je continu. Je zult meer plezier beleven aan het streamen van series en ook de werkzaamheden in het Home Office verlopen veel vlotter.
Devolo Magic-adapters zijn compatibel met alle routers, netwerkapparaten, Devolo Magic-adapters en door het HomeGrid-forum gecertificeerde producten.
dLAN® Powerline-adapters en andere HomePlug AV-producten, met inbegrip van de Devolo Outdoor WiFi Powerline-adapters, zijn niet compatibel met de Devolo Magic-adapters.
Meer informatie
Barcodes 4250059685758
Artikelnummer 112080
Merk Devolo
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV