Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 14:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Zwenksproeier AquaZoom M E4

Gardena, 18712-20.000.00
Speciale prijs € 39,99 Normale prijs € 48,99
Geen online voorraad
SKU
57907
De AquaZoom M van GARDENA is onmisbaar, vooral tijdens warme en zonnige zomers.
De zwenksproeier voorziet oppervlakken van 9 tot 250 m² altijd gelijkmatig en nauwkeurig van water, zonder plasvorming. Geniet van elk moment van de zomer.
Zodra je de sproeier gebruikt, ervaar je het gebruiksgemak en de vele instelmogelijkheden.
Gebruik de schuifregelaars om het bereik (3–18 meter), de sproeibreedte (3–14 meter) en de waterstroom in te stellen.
Je kunt precies bepalen waar je wilt dat er water valt.
Het is ook mogelijk om slechts aan één kant water geven. De handige sproeier houdt jouw gazon in vorm.
De twee extra brede sledes zorgen ervoor dat de sproeier stevig staat.
Hoogwaardige materialen zoals metaal worden gebruikt voor een stabiele plaatsing en maken de AquaZoom M duurzaam en weersbestendig.
Als gevolg hiervan zijn UV-straling en vorst geen probleem voor het apparaat, terwijl de kwaliteit van de materialen wordt benadrukt door een indrukwekkende fabrieksgarantie van 5 jaar en het "Made in Germany"-zegel.
Voor het onderhoud zijn innovatieve methodes gebruikt. Water bevat van nature kalk, waardoor zich soms kalkafzetting kan vormen op de sproeimondjes. Omdat deze echter van zacht kunststof zijn gemaakt, veeg je dit er eenvoudig met de vinger vanaf.
Bovendien worden vuildeeltjes opgevangen in het geïntegreerde roestvrijstalen filter zodat ze niet in de AquaZoom M terechtkomen. Voor reiniging hoef je alleen de wateraansluiting op de sproeier open te draaien, het filter eruit halen en eenvoudig afspoelen onder stromend water.
Meer informatie
Artikelnummer 108532
Merk Gardena
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zwenksproeier AquaZoom M E4
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV