Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Powerline starterskit met WiFi

TL-WPA4220KIT, 3 jaar garantie
€ 69,99
Online voorraad
SKU
55248
Bedraad of draadloos? Waarom niet allebei!? Internet gaat verder via het stopcontact.
Dankzij de Powerline-technologie wordt de uitbreiding van uw netwerk nooit meer beperkt door de minimale dekking van de router. Met behulp van de geavanceerde HomePlug AV600 maakt de TL-WPA4220 KIT van het bestaande stroomnet een netwerk met hoge snelheid zonder dat je hoeft te boren of nieuwe bekabeling moet aanbrengen. Bovendien kun je het bedrade en draadloze netwerk uitbreiden op plaatsen met een stopcontact.
Dankzij de geavanceerde Home Plug AV-technologie zorgt de TL-WPA4220 KIT voor een stabiele, supersnelle dataoverdracht tot 600 Mbps met een bereik van 300 meter op plaatsen met een stopcontact. Er ontstaat geen storing bij andere elektrische of elektronische apparaten. Stream in HD, game online en download grote bestanden zonder onderbrekingen dankzij de betrouwbare Powerline-verbindingen.
Zeg voorgoed vaarwel tegen een ingewikkelde installatie. Met Powerline hoef je slechts twee stappen te volgen:
Stap 1: verbind de TL-PA4010 met de router.
Stap 2: Steek de TL-WPA4220 in een stopcontact waar je bedraad en draadloos internet nodig hebt.
Druk vervolgens op iedere adapter op de pair-knop om een veilig netwerk tot stand te brengen!
Wifi Auto-Sync creëert een simpele, intuïtieve powerline-ervaring. Door op de Wifi Clone-knop te drukken, kopieer je meteen jouw netwerknaam en -wachtwoord van de router voor een eenvoudige installatie. Wifi Move past automatisch instellingen toe binnen het netwerk. Je bestaande wifi-instellingen zullen automatisch worden gesynchroniseerd naar de nieuwe extender.
Je kunt met de WPA4220 Kit tegelijkertijd meerdere snelle en betrouwbare bedrade verbindingen tot stand brengen voor apparaten, zoals smart-tv's, pc's en gameconsoles. Er worden twee ethernetkabels meegeleverd.
Met het tpPLC-hulpprogramma en de tpPLC app kun je heel eenvoudig vanaf ieder iOs- of Android-apparaat het draadloze netwerk beheren, schema's instellen voor de beschikbaarheid van wifi en zelfs de ledlampjes van uw adapters beheren. De tpPLC app is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt het intuïtieve nieuwe tpPLC-hulpprogramma voor pc downloaden op www.tp-link.com/en.

Kenmerken:
Uitbreiding door een druk op de knop - De Wifi Clone-knop vereenvoudigt de configuratie en helpt om een naadloos en uniform thuisnetwerk te creëren.
De HomePlug AV-standaard levert tot 600 Mbps1 overdrachtssnelheden via het bestaande stroomnet, ideaal voor het lag-vrij streamen van HD- of 3D-video's en online gamen.
Breid 300 Mbps draadloze verbindingen uit naar moeilijk te bereiken plaatsen in huis of op kantoor.
Meer informatie
Barcodes 6935364032258
Artikelnummer 106440
Merk TP-Link
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV