Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Hittemelder

AngelEye, 10 jaar garantie
€ 21,99
Online voorraad
SKU
54743

Wil je contact opnemen met de winkel?

Heb je een vraag over dit product of kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je liever wat persoonlijk advies? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze winkels.

Met name in de keuken kan het voorkomen dat een gewone rookmelder ten onrechte afgaat omdat er even iets meer rookontwikkeling tijdens het koken is dan je afzuigkap kan verwerken. Vervelend, maar je wilt toch zeker in de keuken wel goed beschermd zijn tegen brand. Een hittemelder is dan een goed en veilig alternatief.
De Thermistek technologie in deze hittemelder zorgt voor een snelle reactie bij snel ontwikkelende branden. Door het voortdurend monitoren van de temperatuur gaat een hittemelder met Thermistek technologie af als de melder berekent dat de snelle stijging de voorafingestelde drempel zal overschrijden.
Specificaties:
Klasse A1 branddetectie (54°C – 65°C)
10 jaar ingebouwde lithium batterij.
Grote centrale testknop – test / smart silence. Smart Silence betekent dat in het geval van een ongewenste melding, de hittemelder tijdelijk gepauzeerd kan worden. Dit is dezelfde knop als de testknop.
5 jaar garantie.
10 jaar levensduur.
Lees voor gebruik goed de handleiding.
Wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.
AngelEye HT-AE-630-EUR.
Meer informatie
Barcodes 816317004873
Artikelnummer 106130
Merk AngelEye
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV