Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

AEG VX7-2-EB-P Parket

Ebony zwart, 650W, HEPA12 filter, A+BAA
€ 179,00
Online voorraad
SKU
51390
AEG X Power VX7-EB-P parket stofzuiger. Complete, degelijke en gebruiksvriendelijke stofzuiger.
Deze stofzuiger is voorzien van rubberen zwenkwielen waardoor hij goed te gebruiken is op houten/gladde vloeren zonder dat deze beschadigt. De 360 motion technology zorgt voor een grote wendbaarheid. Het automatische snoeroprol systeem kan bediend worden met het voetpedaal. Dit geldt ook voor de aan/uit schakelaar. Deze stofzuiger is voorzien van een draaibare standenknop voor regelbare zuigkracht. Voor vloerbedekking wil je misschien de maximale stand gebruiken, terwijl op een laminaatvloer de helft van de zuigkracht volstaat. De stofzakvol indicator geeft je een indicatie of de stofzak vol zit, of bijvoorbeeld het uitblaasfilter verzadigd is.
De telescopisch verstelbare zuigbuis kan ingeschoven worden om deze compact op te bergen of juist volledig uitgeschoven worden, zodat ongeacht je lengte er altijd op een comfortabele manier kan worden gezogen. De lichte combi zuigmond kan worden gebruikt op harde vloeren en vloerbedekking en is ook voorzien van een parkeerstand, waarmee je de zuigmond bevestigd aan de stofzuiger bij het opbergen. Bij deze stofzuiger wordt daarnaast ook een degelijke parket zuigmond meegeleverd. Deze is ideaal voor op alle harde vloeren.
Meegeleverd wordt een meubelmondstuk en nadenzuiger. Deze zijn op te bergen aan een caddy welke aan de pistoolgreep geklikt kan worden, zodat je deze tijdens het stofzuigen altijd bij de hand hebt.
Het HEPA H12 filter zorgt voor een aangename schone lucht uit de stofzuiger. Het filter zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht voor 99% kleine stofdeeltjes vasthoudt en deze niet teruggeblazen worden in de ruimte. Uniek aan dit filter is dat het uitwasbaar is. Doe dit 1 x in de 6 maanden zodat het filter lange tijd meegaat, en de uitgeblazen lucht schoon blijft. Het filter kan dan jarenlang gebruikt worden.

Technische specificaties:
Vermogen 650 Watt
Snoerlengte: 9 meter
Inclusief slang en stang een actieradius van 12 meter
HEPA H12 wasbaar filter
Stofzakinhoud: 4,5 Liter. Effectieve stofopslag 3,5 Liter.
Energielabel: A+ABA
Maximaal geluidsniveau: 70dB

2 jaar motorgarantie.
Samenvattend: Gebruiksvriendelijke machine met lichte hulpstukken voor groot gebruiksgemak. De hulpstukken zijn voorzien van het interlocking klik systeem waarmee de hulpstukken gemakkelijk afgenomen kunnen worden. De machine is voorzien van een stootrand rondom om te voorkomen dat meubels beschadigen. De zwenkwielen maken de machine erg volgzaam. Uniek is het wasbare HEPA filter. Bij andere merken moet je dit filter jaarlijks verwisselen, en deze zijn bij aanschaf relatief duur. Het type stofzak is de S-Bag; de meest verkochte stofzuigerzak van Nederland en dus goed en eenvoudig verkrijgbaar. Een nadeel van de machine is dat hij ten opzichte van de VX8 serie van AEG een wat hoger geluidsniveau heeft van 70dB. Hij is wel weer stiller dan de AEG VX6 serie.
Meer informatie
Barcodes 7332543552740
Artikelnummer 103774
Merk AEG
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV