Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Nilfisk Select Parket WCL13P08A1

Wit, 650W, HEPA13 filter, A+AAA
Special Price € 199,00 Normale prijs: € 219,00
Online voorraad
SKU
51381

Wil je contact opnemen met de winkel?

Heb je een vraag over dit product of kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je liever wat persoonlijk advies? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze winkels.

Nilfisk Select WCL13P08A stofzuiger. Zeer degelijk uitgevoerde machine, zowel qua behuizing als meegeleverde accessoires.
Deze stofzuiger is voorzien van rubberen wielen waardoor hij goed te gebruiken is op houten/gladde vloeren zonder dat deze beschadigt. Het automatische snoeroprol systeem kan bediend worden met het voetpedaal. Dit geldt ook voor de aan/uit schakelaar. Deze stofzuiger is voorzien van een schuifschakelaar voor regelbare zuigkracht. Voor vloerbedekking wil je misschien de maximale stand gebruiken, terwijl op een laminaatvloer de helft van de zuigkracht volstaat. De stofzakvol indicator geeft je een indicatie of de stofzak vol zit, of bijvoorbeeld het uitblaasfilter verzadigd is.
De telescopisch verstelbare zuigbuis kan ingeschoven worden om deze compact op te bergen of juist volledig uitgeschoven worden, zodat ongeacht je lengte er altijd op een comfortabele manier kan worden gezogen. De luxe combi zuigmond kan worden gebruikt op harde vloeren en vloerbedekking en is ook voorzien van een parkeerstand, waarmee je de zuigmond bevestigd aan de stofzuiger bij het opbergen.
Meegeleverd wordt een meubelmondstuk en plumeau. Deze zijn op te bergen in een opbergvak bovenop de stofzuiger.
Het HEPA H13 filter zorgt voor een aangename schone lucht uit de stofzuiger. Het filter zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht voor 99% kleine stofdeeltjes vasthoudt en deze niet teruggeblazen worden in de ruimte. Het filter moet bij normaal gebruik ongeveer 1 x per jaar verwisseld worden.

Technische specificaties:
Vermogen 650 Watt
Snoerlengte: 8 meter
Inclusief slang en stang een actieradius van 11,2 meter
HEPA H13 filter
Stofzakinhoud:4,5 Liter. Effectieve stofopslag 2,7 Liter.
Energielabel: AAAA
Maximaal geluidsniveau: 75dB

5 jaar motorgarantie.
Samenvattend: Deze machine is bijzonder geschikt voor intensief gebruik in een groot huishouden of bijvoorbeeld kantoorruimte. Het degelijke materiaalgebruik kan tegen een stootje. Deze degelijke machine verbruikt slechts weinig stroom, maar heeft met zijn AAAA energielabel geweldige prestaties! De kwaliteit wordt benadrukt door de 5 jaar motorgarantie. Tenslotte is het zogenaamde click-fit bevestigingssysteem van de hulpstukken ideaal. De hulpstukken zijn ook voor mensen met bijvoorbeeld artrose gemakkelijk van elkaar te halen. Nadelen van de machine is misschien de vormgeving. Het model stofzuiger is bijvoorbeeld wat lastig op een traptrede te plaatsen. De machine is door het materiaalgebruik (degelijk) wat zwaarder dan andere machines.
Meer informatie
Barcodes 5715492189427
Artikelnummer 103770
Merk Nilfisk
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV