Nilfisk One MBB10P05A1 Basic

Speciale prijs € 95,00 Normale prijs € 99,00
Online voorraad
SKU
51375
Midnight blauw, 750W, EPA10 filter, ACBA

Nilfisk One MBB10P05A1 Basic stofzuiger.

Het compacte design van deze machine zorgt ervoor dat hij prettig in gebruik is. Licht, wendbaar en makkelijk op te bergen. Ondanks zijn compacte formaat is deze machine heel volledig uigevoerd. Deze stofzuiger is voorzien van rubberen wielen waardoor hij goed te gebruiken is op houten/gladde vloeren zonder dat deze beschadigt. Het automatische snoeroprol systeem kan bediend worden met het voetpedaal. Dit geldt ook voor de aan/uit schakelaar. Deze stofzuiger is voorzien van een draaiknop voor regelbare zuigkracht. Voor vloerbedekking wil je misschien de maximale stand gebruiken, terwijl op een laminaatvloer de helft van de zuigkracht volstaat. De stofzakvol indicator geeft je een indicatie of de stofzak vol zit, of bijvoorbeeld het uitblaasfilter verzadigd is.


De slang is voorzien van een rubberen clip voor het compact opbergen. De telescopisch verstelbare zuigbuis kan ingeschoven worden om deze compact op te bergen of juist volledig uitgeschoven worden, zodat ongeacht je lengte er altijd op een comfortabele manier kan worden gezogen. De degelijke combi zuigmond kan worden gebruikt op harde vloeren en vloerbedekking en is ook voorzien van een parkeerstand, waarmee je de zuigmond bevestigd aan de stofzuiger bij het opbergen.


Meegeleverd wordt een klein meubel mondstuk en een compacte plumeau. Deze zijn op te bergen in een opbergvak bovenop de stofzuiger.
Het EPA10 filter zorgt voor een aangename schone lucht uit de stofzuiger. Het filter moet bij normaal gebruik ongeveer 1 x per jaar verwisseld worden.

Technische specificaties:

Vermogen: 750 watt
Snoerlengte: 5 meter
Actieradius: 8 meter (inclusief slang en stang)
Filter: EPA10
Stofzak inhoud: 3,5 liter
Effectieve stofopslag: 2,1 liter
Energielabel: ACBA
Geluidsniveau: 77dB
Motorgarantie: 2 jaar


Samenvattend: Deze machine is ideaal voor kleine huishoudens of als extra stofzuiger. Nilfisk staat synoniem aan kwaliteit. In deze prijsklasse is het een hele complete machine. Nadelen zijn de wat kleine stofzakinhoud en de conische vergrendeling van de buizen. Deze zijn niet voorzien van een klik-systeem en het uit elkaar halen van de slang en stang kan dan met name voor mensen met bijvoorbeeld artrose wat lastig zijn.

Meer informatie
Artikelnummer 103768
Merk Nilfisk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nilfisk One MBB10P05A1 Basic
Vragen van klanten
Er zijn geen vragen gevonden
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV