Toetsenbord en muis draadloos MK270

Logitech, draadloos toetsenbord & muis, USB
€ 34,99
Online voorraad
SKU
36818
Draadloos met een groot bereik dankzij een snelle, betrouwbare verbinding met vrijwel geen vertraging of storing, dankzij de geavanceerde draadloze 2.4GHz-technologie van Logitech. Een draadloos bereik tot wel 10 meter!
Neem de muis met eventueel los mee. Deze comfortabele muis past gemakkelijk in een computertas of in je zak om overal mee naartoe te nemen.
Het toetsenbord van normaal formaat met numeriek toetsenblok, richtingtoetsen en negen F-toetsen is comfortabel, handig en duurzaam.
Dankzij acht sneltoetsen heb je directe toegang tot de mediaknoppen, en kun je meteen bij films, muziek, Internet, email, afspelen/pauzeren, volume en nog veel meer.
Dankzij een extra lange batterijlevensduur van 36 maanden voor het toetsenbord en 12 maanden voor de muis (plus aan/uit-schakelaars) hoef jij je maandenlang geen zorgen te maken over het vervangen van batterijen.
De nano USB ontvanger is zowel voor het toetsenbord als de muis de sterke 2,4 Ghz ontvanger. Plug deze in een vrije USB poort en de set kan direct worden gebruikt. Geen ingewikkelde installatie!
Geschikt voor Windows Vista®, Windows® XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Chrome OS™.
3 Jaar garantie.
Meer informatie
Artikelnummer 10022518
Merk Logitech
Schrijf uw eigen review
Je plaatst een review over:Toetsenbord en muis draadloos MK270
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV