Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

WiFi repeater 300 Mbit/s

TL-WA850RE, 3 jaar garantie.
€ 26,99
Online voorraad
SKU
27109
TP-LINK's TL-WA850RE is ontworpen om met gemak het bereik te vergroten en de signaalsterkte te verbeteren van het bestaande draadloze netwerk, om zo plekken die voorheen niet bereikt konden worden te voorzien van Wi-Fi. Met 300Mbps Draadloze N snelheden, de Range Extender knop, het miniatuur ontwerp en de eenvoudige bevestiging in een stopcontact, is uitbreiden van je draadloze netwerk nog nooit zo makkelijk geweest. Via de ethernet aansluiting van de TL-WA850RE kan de Extender als draadloze adapter fungeren, waarop een apparaat zoals een Blu-ray speler, gaming console, DVR of Internet TV met behulp van een kabel kan worden aangesloten. Tegelijkertijd kan het apparaat ook het draadloze netwerk delen.
Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen. Bovendien onthoudt de profielfunctie van de TL-WA850RE eerder verbonden draadloze netwerken, zodat het apparaat niet hoeft te worden gereset als de aangesloten router wordt veranderd.
Zonder nieuwe kabels te leggen kun je binnen het bereik van je bestaande draadloze netwerk de draadloos dekking eenvoudig uitbreiden, met een druk op de WPS toets van de router, gevolgd door de Range Extender toets op de TL-WA850RE, of andersom. Door de verbindtoets nogmaals in te drukken, wordt snel een beveiligde verbinding met client-apparaten tot stand gebracht.
De huidige signaalsterkte die de TL-WA850RE van de bestaande router ontvangt, wordt door 5 indicatielampjes aangegeven. Dit kan helpen om de beste plaats voor de Range Extender te bepalen, zodat de TL-WA850RE het grootst mogelijke bereik en de beste netwerkprestaties kan bereiken.

Kenmerken:
300 Mbps draadloos transmissiesnelheid, ideaal voor video streaming, online gaming en bellen via het Internet.
De Range Extender versterkt het draadloos signaal, zodat ook voorheen moeilijk bereikbare of aan te sluiten gedeelten probleemloos worden bereikt.
Dankzij de miniatuur afmetingen en wandmontage is hij eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen.
Draadloos dekkingsgebied eenvoudig uit te breiden met een druk op de knop van de Range Extender.
Via de ethernet aansluiting kan de Extender fungeren als draadloos adapter, om apparaten via een kabel aan te sluiten.
Compatibel met andere 802.11n/g/b draadloze apparaten.
Meer informatie
Barcodes 6935364070199, 6935369070199
Artikelnummer 10016370
Merk TP-Link
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV