Altijd lage verzendkosten: slechts 4,95. Vanaf 49,99 euro gratis verzending! Bestel je voor 16:00 uur dan verzenden we meestal dezelfde dag nog. Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor eerlijk advies en de beste service. Van fietsband tot Wi-Fi versterker. Voor (bijna) alles een passende oplossing.

Switch 5-poort 1 Gb

TL-SG1005D V6, 3 jaar garantie
€ 24,99
Online voorraad
SKU
9818

Wil je contact opnemen met de winkel?

Heb je een vraag over dit product of kun je niet vinden wat je zoekt? Of wil je liever wat persoonlijk advies? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onze winkels.

De TP-LINK 5-poorts Gigabit desktop switch TL-SG1005D verschaft je een gemakkelijke manier om de overgang naar Gigabit Ethernet te maken. Verhoog de snelheid van jouw netwerkserver en backbone verbindingen, of realiseer Gigabit op je desktop. Bovendien heeft de TL-SG1005D een ontwerp met een lager stroomverbruik. Met de innovatieve, energiebesparende technologie, kan de TL-SG1005D tot max. 80%* van het stroomverbruik besparen, waarmee het een milieuvriendelijke toepassing voor jouw thuis- of kantoornetwerk is.
De TL-SG1005D heeft 5 10/100/1000Mbps poorten, hij vergroot aanzienlijk de netwerkcapaciteit, zodat zware files in een ogenblik kunnen worden verzonden. Dus nu kunnen stroomgebruikers in huis, kantoor, werkgroep of creatieve productie-omgeving zware bandbreedte-intensieve files sneller verplaatsen. Zend onmiddellijk Transfer graphics, CGI, CAD, of multimedia files over het netwerk.
Je kunt nu voor groen kiezen als je opwaardeert naar een gigabit netwerk! Deze nieuwe generatie TL-SG1005D 5-poorts Gigabit desktop switch heeft de nieuwste innovatieve energiezuinige technologieën die uw netwerkcapaciteit sterk kunnen vergroten met minder stroom. Het past het stroomverbruik automatisch aan volgens de linkstatus en kabellengte om de koolstofvoetafdruk van uw netwerk te beperken. Geen stroom voor ongebruikte poorten: wanneer een computer of netwerkuitrusting uit staat, gaat de bijbehorende poort van een traditionele switch door met het verbruiken van aanzienlijke hoeveelheden stroom. De TL-SG1005D kan automatisch de linkstatus detecteren van elke poort en het stroomverbruik van poorten die niet gebruikt worden, verminderen, wat resulteert in max. 80% vermindering in stroomverbruik. Toestroombudget al naargelang de kabellengte: normaliter verbruiken kortere kabels minder stroom door een lager stroomverlies over de lengte van de kabel.
De automatische eigenschappen van deze gigabit switch maakt de installatie plug-and-play en probleemloos. Configuratie is niet nodig. Auto MDI/MDIX elimineert de nood aan crossover-kabels. Auto-negotiation op elke poort voelt de linksnelheid van een netwerkapparaat (10, 100 of 1000 Mbps) en stelt intelligent de compatibiliteit en optimale prestaties af.

Kenmerken:
5 Gigabit Auto-Negotiation RJ45-poorten, ondersteunt Auto MDI/MDIX.
Groene ethernet-technologie bespaart tot 70% energie.
IEEE 802.3x gegevensstroombeheer zorgt voor een betrouwbare gegevensoverdracht.
Plastic behuizing, desktop of wandmontage.
Plug-and-Play, geen configuratie nodig.

* Maximale stroombesparingen vergeleken met de conventionele switches van TP LINK, de werkelijke besparing kan variëren afhankelijk van de gebruiksconditie.
Meer informatie
Barcodes 6935364020255, 6935364091798
Artikelnummer 10001118
Merk TP-Link
Klantvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Copyright © Plentyparts Nederland BV